Северна Америка
  Южна Америка
   Азия
     Африка
     Австралия
      Близък изток
       +359 988 96 46 42    +359 32 80 60 06    plovdiv@luxitour.com
       slogan

       За нас

       Добре дошли в нашата туристическа агенция!

       Посрещаме Ви с усмивка не само защото сте наш посетител, но и заради целта, която вероятно Ви е довела при нас. А именно любовта към пътешествията и желанието заедно да откриваме и опознаваме нови дестинации.

       Лиляна Исакова

       Венета Исакова

       Вдъхновени сме от любовта към нашата работа и факта, че имаме привилегията да помагаме за сбъдването на толкова много мечти!
       Когато през 1997 годинa за първи път поехме по този вълнуващ път, осъзнахме, че пътуването е едно от нещата, които правят живота смислен.
       Това ни даде стимул да продължим развитието си в тази посока и да следваме амбициите си.

       Професионализмът и отдадеността ни към работата ни помогнаха да спечелим много доволни клиенти през годините. Пътят не беше лесен, сблъскахме се с най-различни обстоятелства, които преодоляхме.  Създадохме стабилни и ценни партньорства и не спирахме да се усъвършенстваме.
       Бяхме убедени, че най-сигурният път към  успеха е поетапно и достойно извървяния път!

       И ето ни на прага на собствената ни туристическа компания. Създадена с много любов и още повече опит, за нас Лукситур означава много.
       За нас това не е просто бизнес, а осъществена мечта.

       След 20 години работа в туристическия бранш  имаме смелостта да кажем, че притежаваме нужния опит и знания, за да Ви предложим с персонално отношение най-доброто решение за търсената от Вас услуга. Посетили сме десетки дестинации на четири  континента и сме готови за нови приключения -
       заедно

       ЛУКСИТУР - Ако искаш да си там...

       Меню